Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πάνκρεας [TEXAS-ΒΕΡΟΙΑ]


το βιογραφικό της μπάντας όπως το έχουν ανεβάσει στην επίσημη σελίδα στο facebook:

Η μπάντα ξεκίνησε το 2003 σε ένα GARAZ στην ΒΕΡΟΙΑ. Μέλη ήταν ο ΜΗΤΣΟΣ (ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ-ΜΠΑΣΟ), ο ΚΩΣΤΑΣ (ΦΙΦΙΣ-ΦΩΝΗ), o ΠΑΡΗΣ (ΠΙΘΗΚΟΣ-ΤΥΜΠΑΝΑ) και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ (SKIN-ΚΙΘΑΡΑ)... Κάναμε πρόβες με οτι μπορούσαμε, δύσκολα χρόνια, ο εξοπλισμός λίγος... Περίπου ένα 5μηνο μετά έρχεται στην μπάντα ο Οδυσσέας (ΜΑΟ-ΚΙΘΑΡΑ) σαν δεύτερη κιθάρα και το σχήμα μεγαλώνει.
Ο χώρος δεν μας χωρούσε πια και περνούμε την απόφαση να κάνουμε κατάληψη σε έναν νεο χώρο και να τον φτιάξουμε STUDIO. Το STUDIO υπάρχει μέχρι και σήμερα και εχει εξοπλιστεί με δικά μας μηχανήματα πλέον και αυτό βοήθησε στο να συνεχίσει να υπάρχει και η μπάντα τόσα χρόνια..
Το 2004 γράφουμε τον πρώτο μας δίσκο (άθλιος μεν με πολύ κόπο δε) και δυστυχώς μας αποχαιρετά απο την μπαντα ο Δημήτρης (skin) γιατι φεύγει μόνιμα για θεσ-νικη... Συνεχίζουμε οι 4 μας την μπάντα μέχρι το 2009 με πολλά live σε ολόκληρη την Ελλάδα όπου και γράφουμε 2 LIVE CD's με κιθαρίστα πλέον μόνο τον Οδυσσέα.
Το 2010 αποχωρεί απο την μπάντα ο Οδυσσέας για προσωπικούς λόγους και κατευθείαν βρισκόμαστε σε αναζήτηση κιθαρίστα. Και τότε να που έρχεται στην μπάντα ο JOHNNYS (ΒΛΑΧΟΣ-ΚΙΘΑΡΑ) και 2 χρόνια τωρα είμαστε οι 4 μας... ο Γιάννης έφερε νέο αέρα στην μπάντα και νέους ήχους..
Συνεχίζουμε τα LIVE και προσπαθούμε να γράψουμε νέο δίσκο με κομμάτια για τα 10 χρόνια της μπάντας!


Εγώ να συμπληρώσω ότι οι Πάνκρεας παίζουν ελληνόφωνο Punk με Rock 'n' Roll επιρροές. Όπως επίσης τελευταία και με Hardcore στοιχεία. Υπάρχει και ένα άλλο συγκρότημα με το ίδιο όνομα (Pankreas) το οποίο είναι από Ιταλία αλλά δεν έχει καμία σχέση με τους τρελούς "Τεξανούς" Πάνκρεας!

Τα κομμάτια του Demo μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν από το punk.gr
Demo - Ο Κύριος Προπαγάνδας
  1. H.M. Intro
  2. Προδοσία
  3. Ψεύτες
  4. Πες όχι
  5. Περιφραγμένη Ουτοπία
  6. Γελάς;
  7. Κοινωνική Ασφυξία
  8. Προπαγάνδα
  9. Αυτό που είμαι
  10. Αυτή είναι η Ελλάδα
Άλλα τραγούδια τους είναι :Προβληματικά παιδιά, Στα όρια της τρέλας, Στο μυαλό μου, Πήτερ Πανκ, Στρατός και από τα πιο φρέσκα: Οι λύκοι στην πόλη, Οι Τεξανοί και κονσέρτο για ηλίθιους (ορχηστρικό).

Ορίστε όμως και ένα κομμάτι σε live εκδοχή (το αγαπημένο μου!) για να πάρετε μία γεύση:
Kotsos210

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου